Over ons

modscholtenWij geloven in kwaliteit en lange termijn relaties. De sector is qua omzet groot, maar qua mensen klein, iedereen kent dan ook iedereen. Ons succes is dan ook gebaseerd op mond-tot-mond reclame. Geen advertenties alleen aan het einde van het jaar zijn wij druk met marketing. Al onze trouwe klanten sturen we dan een kerstgeschenk als symbool voor onze waardering. Klanten die we overigens liever zien als business partners dan afnemers.

 

Blauvelt Financiële vertalingen is een typisch familiebedrijf, opgericht en geleid door is eveneens oprichter van een online taleninstituut en is voor Blauvelt Financiële vertalingen verantwoordelijk voor de communicatie, financiën en relatiebeheer. Daarnaast hebben we nog twee project leiders die de kwaliteitsbewaking en communicatie met ons gespecialiseerd freelance vertaalkorps onderhouden.

 

Vertalingen kunnen bedrijven gemakkelijk een boost in omzet geven. Nederland is niet voor niets extreem groot in de export van tuinbouwproducten. Mits u de klant in zijn eigen taal kan aanspreken wordt mede door internet de wereld toegankelijker en transparanter en we zien samenwerking tussen landen ontstaan die eerst niet mogelijk waren. Samenwerkingen gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip.

 

Ons motto is dat u het vertrouwen levert en wij het begrip vertalen.

?