Tarieven

Wij berekenen een tarief per woord en niet per uur. Zodoende is onze prijsstelling volledig transparant. In Microsoft Word kunt u linksonder zelf zien hoeveel woorden uw tekst bevat. Uiteraard geven we een exacte opgave als u een offerte aanvraagt. 

 

Per woord berekenen wij 28 eurocent en het minimum tarief is 50 euro. Dit is voor eenmalige vertalingen. Denkt u in de toekomst meerdere vertalingen te willen gebruiken, bijvoorbeeld voor correspondentie, het regelmatig updaten van uw website of uw jaarlijkse brochure dan adviseren we u onze prepaid knippenkaart. U koopt vooraf een aantal woorden bij ons in en elke vertaling wordt hiervan afgeschreven. Zodoende geniet u een beter staffeltarief en wordt u bij kleine aanpassingen niet geconfronteerd met het minimum tarief van 50 euro.

 

f-pounds

f-euro

f-dollar

Staffel
In plaats van het losse tarief van 28 cent per woord, kunt u een knippenkaart aanschaffen. Er zijn drie staffels:

 

Prepaid staffels Woordprijs Totaalprijs
A tot 2.500 woorden 25 cent € 625
B tot 5.000 woorden 23 cent € 1.150
C tot 10.000 woorden 21 cent € 2.100

 

All-inclusive
Uiteraard zijn al onze tarieven inclusief een correctieronde door een proofreader. Het is bij ons niet mogelijk een contract zonder correctie af te sluiten. Wij willen u een 100% goede vertaling leveren en daarom vinden we dat een correctieronde onlosmakelijk verbonden is aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Heeft u al een vertaalde tekst in huis, dan kunnen wij deze wel controleren. Voor proofreading rekenen we 8 cent per woord.

 

Altijd de laagste prijs
Wij offreren u altijd de beste deal. Standaard gaan we dan uit van eenmalige vertalingen. Stel u heeft een vertaling van 5.100 woorden. Wij bieden u dan aan een prepaid knippenkaart te kopen van 5.000 woorden à 23 cent en 100 woorden voor het losse tarief van 28 cent.

 

NB
Alle vermelde tarieven zijn exclusief 21% btw