Diensten

belasting linksEen latest estimate naar het Duits; een jaarverslag naar het Engels of Frans. Als financieel vertaalbureau maakt het ons niet uit; wij vertalen solide, snel en discreet.

 

Als gerenommeerd financieel vertaalbureau vertalen wij veel jaarrekeningen, kwartaal- en halfjaarberichten due-diligencerapportages, beleggingsoverzichten en -prognoses, financiële analyses en adviezen, correspondentie met de nationale Belastingdienst, prospectussen, pensioenoffertes, aanbestedingen, kostencalculaties en financiële regelgeving. Wij zijn specialist in grote, meertalige projecten. Wij vertalen allerlei soorten financiële teksten voornamelijk vanuit het Nederlands, Vlaams en Engels naar elke gewenste doeltaal. Het native speaker principe staat altijd centraal: elke tekst wordt vertaald door een zorgvuldig geselecteerde moedertaalspreker die ook specialist is in de financiële wereld. 

belasting rechtsElke vertaling wordt standaard nog eens nagelezen en gecorrigeerd door een eveneens native proofreader. Alleen zo kunnen wij garanderen dat u de beste vertalingen krijgt, geheel afgestemd op het specifieke financiële jargon.

 

Wij zijn er niet alleen voor eenmalige vertalingen.

 

Veel klanten schaffen een prepaid knippenkaart aan waarmee ze een tegoed kopen en dus niet meer te maken hebben met het minimum orderbedrag en bovendien genieten van een aanzienlijke lagere woordprijs. Ideaal voor het updaten van uw website of bijvoorbeeld uw correspondentie.

 

Per kwartaal krijgt u een overzicht van uw tegoed en u wordt altijd vooraf geïnformeerd of de vertaling past in uw budget.